Løpere

For en fantastisk sommer vi har hatt! Før ferien sa jeg til kundene mine at jeg ville ta ferie etter været. Altså har det blitt mye ferie I år! Det betyr ikke at jeg har latt symaskinen stå urørt…. Noen løpere har det blitt, men de store quilteprosjektene har måttet vente.

Blått og hvitt er sommerfarger for meg. Disse er sydd etter et mønster av Bente Malm og ligger akkurat nå I vinduet hos symaskinbutikken I Sarpsborg.

P6040020

De har en blanding av striper, blonder og stitchery. Enkel quilting med rette linjer. Koselige synes jeg! Tror mønsteret heter “Bestemors kjøkken”.

P6040021

Vår datter, Oda, hadde fødselsdag I juni. Hun ønsket seg noe hjemmelaget og da ble denne UFO’en laget ferdig. Det er etter et mønster fra MyQuilt.

P6140024

Blitsen ødela litt for meg her, men disse nærbildene viser detaljene…

P6140022                  P6140023

Den siste løperen er etter mønsteret til AnnAKa som heter “Primula”. Morsomt å prøve den i blått! Har brukt forskjellige balistoffer og tenkte at det var masse blåveis. Alle blomstene fikk perlemorsknapper i midten.

P6040014

En tanke om “Løpere

Legg igjen en kommentar