50-års gave

Det er utrolig hyggelig å bli invitert i selskap! Jubilanten sa for leeenge siden at hun ønsket seg en veske i svart og lilla. Hun liker farger, og lilla er en farge hun kler godt. Her begynner jeg med innpakningen som selvfølgelig er i lilla….P4130037

Jeg har et mønster fra Marit i MFJ-design til brodermaskinen. Det er egentlig et mønster på sminkepung i fire størrelser. Det ble mitt utgangspunkt!

P4130032

  P4130030

Først ble det en sminkepung i den nest største størrelsen. I lilla….. Deretter sydde jeg to av den nest minste til to utvendige lommer. I steden for å brette de i to ble det to lommer med oval form.

Jeg brukte svart babycord som ble en grei kontrast til alt det lilla. Jeg quiltet et stort stykke på longarmen først, og delte det opp slik det passet for meg etterpå. Noe mønster hadde jeg jo ikke, så dette var et sånn “veien blir til mens du går”-prosjekt!

P4130035

    P4130036

Innvendig ble det tre lommer på den ene siden, og en glidelåslomme på den andre. Jeg laget også et par fester for nøkler eller andre ting en vil feste. Bunnen er helt stiv for at den skal stå godt, og jeg har brukt dobbel bordvatt I selve vesken for at den ikke skal falle helt sammen.

P4130029

              P4130033

Her er et bilde av hele vesken fra hver sin side. En liten hjertepung er festet på den ene siden, og en liten engel på den andre.

Mona ble veldig fornøyd!

Legg igjen en kommentar