Vinterferie

WP_000612

Jeg har hatt noen flotte dager på Sjusjøen i nydelig vær! Sol, blå himmel, kuldegrader og vindstille. Jeg har vært syk lenge og holdt meg til korte turer på beina. Bare det å kjenne den deilige, friske fjelluften gjør underverker for kropp og sinn!

Inne har det blitt tid til litt av hvert. Symaskinen og diverse stoffer hadde jeg med meg. Strikkepinner, garn og mønster var også med. Og hva er vel ikke bedre mellom slagene enn en god roman der et quiltet teppe danner grunnlaget for handlingen?

WP_000614

WP_000613

Her er “produksjonen” fra hytteturen! To løpere og en duk klar for quilting, og sokkene trenger å få festet noen tråder og bli dampet litt……

Boken heter forøvrig “Landskapet inne I meg” og er skrevet av Emilie Richards. Anbefales!

Legg igjen en kommentar