Løpere

For en fantastisk sommer vi har hatt! Før ferien sa jeg til kundene mine at jeg ville ta ferie etter været. Altså har det blitt mye ferie I år! Det betyr ikke at jeg har latt symaskinen stå urørt…. Noen løpere har det blitt, men de store quilteprosjektene har måttet vente.

Blått og hvitt er sommerfarger for meg. Disse er sydd etter et mønster av Bente Malm og ligger akkurat nå I vinduet hos symaskinbutikken I Sarpsborg.

P6040020

De har en blanding av striper, blonder og stitchery. Enkel quilting med rette linjer. Koselige synes jeg! Tror mønsteret heter “Bestemors kjøkken”.

P6040021

Vår datter, Oda, hadde fødselsdag I juni. Hun ønsket seg noe hjemmelaget og da ble denne UFO’en laget ferdig. Det er etter et mønster fra MyQuilt.

P6140024

Blitsen ødela litt for meg her, men disse nærbildene viser detaljene…

P6140022                  P6140023

Den siste løperen er etter mønsteret til AnnAKa som heter “Primula”. Morsomt å prøve den i blått! Har brukt forskjellige balistoffer og tenkte at det var masse blåveis. Alle blomstene fikk perlemorsknapper i midten.

P6040014

Gjenbruk

Jeg har flere flotte symaskiner! Med Pfaff creativ vision kan jeg også brodere. Det er gøy sånn innimellom andre ting jeg gjør! Etter en opprydding i klesskapet ble en linjakke med masse knapper i fronten kassert. Jeg skulle bare klippe av alle de 23 perlemorsknappene foran før jeg kastet den. Kan jo få bruk for de en gang! Så begynte tankene å svirre….. Kanskje resten også kunne brukes til noe? Jeg har en nydelig liten blomst jeg plukket fram. Monterte bordvatt og jakke i broderrammen og satte I gang!

P6040009

Her er resultatet! 10 glassbrikker på 4×4 inch fikk bakstykke og lukkekant. Syns de ble ganske søte jeg!

P6040010

Her er det kanskje litt letter å se både jakkestoffet og blomsten. Selvfølgelig måtte blomsten og lukkekanten bli i blått….