Flere bilder av ukas siste arbeider

Her er det tepper som har reist et stykke! Annas lille veggteppe er fra Bodø og det er Elisabeth i Polarquilt som har sydd det. Det er quiltet på frihånd.

De to andre har Anna fra et sted i trøndelag sydd. En nydelig duk med stjerner, og et sengeteppe som er laget av stoffprøver! Flotte begge to. Sengeteppet er quiltet med et mønster som heter popcorn. Duken er frihåndsquiltet.

Sommerdrøm i november

I dag har jeg gjort ferdig det håndsydde teppe med sekskanter. Da er det lett å drømme seg tilbake til sommeren! Et friskt og fint teppe med glade farger. En stor blomstereng!

Kontrasten til dagens andre prosjekt er stor. To adventskalender for en kunde. Jeg har brodert navn og tall med brodermaskinen. Nå er det klart for quilting i helgen.

Dagens prosjekt i quiltestua

I går begynte jeg på dette fargerike, morsomme og håndsydde teppe for en kunde. Hun har holdt på med det i flere år og brukt masse stoffrester fra lang tid tilbake. Mens jeg syr mimrer jeg tilbake til ungene mine var små. Mange av stoffene er fra den gangen og jeg hadde mange av dem selv.

Kunden ønsker quilting i alle lyse felt. En del stopp og trådfesting blir det, men jeg tror resultatet vil bli bra. Blomstene kommer til å poppe litt ut av teppe når det er ferdig, og det vil gi en fin effekt.

Da gjenstår det bare å se om bildet kommer opp, eventuelt hvor mange ganger…..