Løpere

For en fantastisk sommer vi har hatt! Før ferien sa jeg til kundene mine at jeg ville ta ferie etter været. Altså har det blitt mye ferie I år! Det betyr ikke at jeg har latt symaskinen stå urørt…. Noen løpere har det blitt, men de store quilteprosjektene har måttet vente.

Blått og hvitt er sommerfarger for meg. Disse er sydd etter et mønster av Bente Malm og ligger akkurat nå I vinduet hos symaskinbutikken I Sarpsborg.

P6040020

De har en blanding av striper, blonder og stitchery. Enkel quilting med rette linjer. Koselige synes jeg! Tror mønsteret heter “Bestemors kjøkken”.

P6040021

Vår datter, Oda, hadde fødselsdag I juni. Hun ønsket seg noe hjemmelaget og da ble denne UFO’en laget ferdig. Det er etter et mønster fra MyQuilt.

P6140024

Blitsen ødela litt for meg her, men disse nærbildene viser detaljene…

P6140022                  P6140023

Den siste løperen er etter mønsteret til AnnAKa som heter “Primula”. Morsomt å prøve den i blått! Har brukt forskjellige balistoffer og tenkte at det var masse blåveis. Alle blomstene fikk perlemorsknapper i midten.

P6040014

Vinterferie

WP_000612

Jeg har hatt noen flotte dager på Sjusjøen i nydelig vær! Sol, blå himmel, kuldegrader og vindstille. Jeg har vært syk lenge og holdt meg til korte turer på beina. Bare det å kjenne den deilige, friske fjelluften gjør underverker for kropp og sinn!

Inne har det blitt tid til litt av hvert. Symaskinen og diverse stoffer hadde jeg med meg. Strikkepinner, garn og mønster var også med. Og hva er vel ikke bedre mellom slagene enn en god roman der et quiltet teppe danner grunnlaget for handlingen?

WP_000614

WP_000613

Her er “produksjonen” fra hytteturen! To løpere og en duk klar for quilting, og sokkene trenger å få festet noen tråder og bli dampet litt……

Boken heter forøvrig “Landskapet inne I meg” og er skrevet av Emilie Richards. Anbefales!